Glacell bygger ny stor solcellsanläggning i Lund

By 15 februari, 2017Nyheter

Glacell bygger ny stor solcellsanläggning i Lund

Publicerat dec 2016

Glacell har fått ett nytt stort uppdrag vilket innefattar uppförande av  22 stycken solcellsanläggningar på fastigheter som ägs av Lunds Kommuns Fastighets AB, LKF, i Lund. Installationen kommer därmed att bli en av de största solelsanläggningarna installerade i ett bostadsområde.

Vi har också ett tydligt framtidsfokus med kopplingar till de förändringar som nu sker när det gäller energiförsörjning. Hela samhället genomgår en stor omställning mot mer hållbar energiproduktion. Det är en förändring som kräver nytänkande, erfarenhet och kunskap. Vi är övertygade om att tre nyckelord kommer att vara oerhört viktiga för hela byggbranschen de närmaste åren: hållbarhet, hållbarhet och hållbarhet. Precis där har vi ett starkt fokus. Vi har blickat framåt och arbetat med solenergi sedan 2004. Vi förstår hur viktig den här omställningen är och vi är övertygade om att våra kunder behöver en elinstallatör som förstår och prioriterar hållbarhetsfrågor.

Glacell är en rikstäckande leverantör av helhetslösningar inom el, tele/data, fiber och solenergi. En erfaren samarbetspartner som kan ta hand om allt elinstallationsarbete vid varje entreprenad. Som en del av Lambertsson erbjuder vi allt som krävs för varje bygg- och anläggningsarbete. Glacell hanterar allt som har med spänning att göra.

Kontaktformulär
close slider

Kontakt