Nyheter

Vi utför både traditionella servicearbeten och hela entreprenader åt företag och bostadsrättsföreningar, men även hemma hos enskilda konsumenter. När du behöver råd och ledning finns vi där.

 

Nyheter

Vi utför både traditionella servicearbeten och hela entreprenader åt företag och bostadsrättsföreningar, men även hemma hos enskilda konsumenter. När du behöver råd och ledning finns vi där.

 

Våra nyheter

Glacells fasadprojekt nominerat till Lighting Design Awards 2019

”Flustret” är namnet på parkeringshuset i Vallastaden, Linköping där vi på Glacell installerade färgglada transparenta solceller på fasaden och dynamisk LED-belysning som lyser upp fasaden vid mörker.

Glacells anläggning Internationella skolan, Lund i final för Skåne Solar Award

Solcellsanläggningen på Internationella Skolan i Lund är en av tre finalister för Skåne Solar Award 2019 som delas ut 4 juni i Malmö av Solar Region Skånes ordförande Staffan Fredlund under Skånes Energiting. Glacell färdigställde anläggningen i slutet på 2017.

Glacell åker till Intersolar, München

Intersolar i München är Europas viktigaste mässa inom solcellsmarknaden.
Glacell är på plats 15 och 16 maj för att träffa leverantörer och branschkollegor.

Glacell lyser upp Helsingborg med solel

Glacell har vunnit uppdraget att installera solceller på elva kommunala fastigheter i Helsingborg. Projektet Solvision bidrar till stadens mål att vara fossilbränslefri om två år.

Glacell samlar kraft åt HIF:s hejarklack

Glacell ska se till att vårsolen lyser upp den nyinvigda arenan Olympia i Helsingborg. I april påbörjar Glacell installationen av solceller på taket till södra läktaren, där Helsingborgs IF:s mest hängivna supportrar brukar stå.

Glacell monterar solceller i unikt fasadprojekt

Glacell har just påbörjat installationen av solceller på fasaden till Flustret, den nyskapande entrébyggnaden till stadsdelen Vallastaden i Linköping.

Glacell blir helhetsleverantör inom elinstallationer

Glacell är sedan starten 2004 en erfaren leverantör av solenergilösningar. Det är en spetskompetens vi kommer att behålla och utveckla ytterligare. Men Glacell är nu i första hand ett elinstallationsföretag med en bred och djup kompetens när det gäller alla fasta elinstallationer.

Glacell i nytt stort vägbelysningsprojekt

Glacell har fått en beställning av Habau Sverige gällande ett stort vägbelysningsprojekt vid väg 267, Rotebroleden. Rotebroleden är en viktig förbindelse mellan E18 och E4 norr om Stockholm.

Glacell bygger ny stor solcellsanläggning i Lund

Glacell har fått ett nytt stort uppdrag vilket innefattar uppförande av 22 stycken solcellsanläggningar på fastigheter som ägs av Lunds Kommuns Fastighets AB, LKF, i Lund.

Max Lab II, Lund

Max Lab II, Lund, 2014 Beställare: Akademiska Hus Installerad Effekt: 190 kW En toppmodern anläggning för ett av Lunds Universitets forskningshus som använder sig av LG Neon paneler som ligger

Lantbruk, Småland

Glacell har hjälpt en fastighetsägare i Alvesta omvandla en fin lada i söderläge till energiproducent med en solcellsanläggning. Vi räknade ut den framtida elproduktionen, köpte in rätt solceller och monterade

Kontorshuset Floretten, Helsingborg

Kontorshuset Floretten, Helsingborg, 2015 Beställare: Wihlborgs Installerad effekt: 76 kW Vid norra infarten till Helsingborg bygger Wihlborgs en kontorsfastighet med åtta våningar. De vill ge huset en miljöprofil, vilket gör

Hylliebadet, Malmö

Hylliebadet, Malmö, 2015 Beställare: NCC Installerad effekt: 97 kW I en av Malmös nyare stadsdelar, Hyllie, byggs ett nytt familjebadhus som ska ersätta äventyrsbadet Aq-va-kul. Simanläggningar är ju stora energislukare

Helsingborgs lasarett

Helsingborgs Lasarett Installerad effekt: 82 kW Typ av installation: Takapplicerad anläggning Moduler: Sharp, monokristallina Växelriktare: Fronius Montagesystem: Glacell Light-tec – long span Uppdragsgivare: Region Skåne

Skaraborgs sjukhus, Skövde

Skaraborgs sjukhus, Skövde, 2014 Beställare: Västfastigheter Installerad effekt: 330 kW Sjukhuset i Skövde vill bli klimatneutralt och satsar mycket på sol. Målet är att bli världens första sjukhus som är