När du behöver professionell ledning

Välj oss och du kan lita på att arbetet blir utfört med högsta kvalitet.

När du behöver professionell ledning

Välj oss och du kan lita på att arbetet blir utfört med högsta kvalitet.

Vi har laddat med bred kompetens

Glacell är en rikstäckande elinstallatör som sedan 2014 är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen. Vid starten 2004 hade Glacell fokus på solenergi och vi har i dag gedigen erfarenhet på det området. Vi utför alla typer av permanenta elinstallationer och levererar helhetslösningar inom el, tele/data, fiber och solenergi.

Vi vill att det ska vara enkelt att arbeta med Glacell. Vi ger raka och tydliga besked, vi håller vad vi lovar och de projektmål som vår uppdragsgivare har, det blir också våra mål.

Glacells hantering av dina personuppgifter

Den 25 maj 2018 börjar den nya personuppgiftsförordning GDPR att gälla. GDPR innebär att du som individ får bättre kontroll över vilka personuppgifter företag och organisationer har om dig och hur dessa används.

För Glacell är det viktigt att du ska känna dig trygg med att vi behandlar dina personuppgifter på ett säkert och lagligt sätt.

Vi är ett bolag inom Peab AB och på www.peab.se/personuppgiftshantering kan du läsa mer om hur vi på Peab eller något av koncernens bolag behandlar dina personuppgifter.